Ollaan yhteydessä

Brändit ja strategia – tarinaa, tunnetta ja erilaista yhteyttä / Podcast-vieraana Sami Viitamäki 

brändi tunteet viestintä May 09, 2023
Sami Viitamäki

Miten brändit liittyvät yhteyteen? Kimmo Kääriän vieraana brändistrategiasta keskustelee kokenut strategiajohtaja Sami Viitamäki. Kansainvälisellä kentällä menestyksekkäästi uraa luonut Viitamäki jakaa näkemyksiään brändäyksestä sekä havaintoja Yhdysvaltojen työkulttuurista. Podcast-keskustelu avaa brändäyksen saloja ja miten yhteys voidaan ottaa osaksi strategiaa. 

Mitä brändi kertoo minusta? 

Brändäys on suuria tunteita, tarinanoita ja mielleyhtymiä. 

Brändeihin liittyy tunteiden lisäksi myös yhteyttä ja yhteisöllisyyttä. Joskus valitaan brändi, joka viestii yksilöllisyydestä tai erilaisuudesta. Joskus motivaattorina voi taas olla vahva yhteenkuuluvuus ja yhteisöllisyys, joka liittyy tiettyyn brändiin. Brändiymmärryksen sisimmässä onkin ajatus siitä, mitä brändi kertoo käyttäjästään.  

Teknologia on muuttanut markkinointia 

Digitaalinen markkinointi on muuttanut markkinoinnin ja brändäyksen kenttää. Digitaalisten kanavien kautta tarinan kerronnan mahdollisuudet ovat kasvaneet eksponentiaalisesti. Samalla kun mahdollisuudet ovat lisääntyneet ja analytiikan sekä automatisoinnin työkalut monipuolistuneet, on kilpailu myös koventunut. Sisällön pitää olla kiinnostavaa ja yleisöä puhuttelevaa. Brändäyksen ymmärtäminen on siis entistäkin tärkeämpää. 

 Kuuntele keskustelu ohessa, Spotifyssa tai iTunesissa!  

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy