Ajankohtaista

OK5 ajankohtaista

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin, webinaareihin ja muihin ajankohtaisiin tapahtumiin tällä sivulla. 

Uutta! OK5 podcast: Yhteyden ytimessä

Yhteyden syntyminen ja sen ylläpitäminen on onnistuneiden kohtaamisten keskiössä. Hyppää mukaan tutkimaan yhteyden kiehtovaa teemaa uudessa podcastissamme Yhteyden ytimessä! Lue lisää ja kuuntele podcastin avausjakso.

Maksuton webinaari: Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä?

Maanantaina 12.12.2022, klo 15-15:45

Moni kipuilee oman työpaikkansa ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kanssa. Onko siihen vaikuttaminen ainoastaan johtajien ja esihenkilöiden vastuulla vai voiko kuka tahansa vaikuttaa keskusteluilmapiiriin roolista riippumatta?

Mikäli tunnistat, että olet innostunut ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kehittämisestä, tule kuulemaan ajatuksia siitä, mitä sen eteen voi tehdä riippumatta siitä, missä roolissa olet. Jaamme käytännönläheisiä näkökulmia, kun haluat vaikuttaa. 

Webinaarin puhujat: psykologi ja coach Ilona Rauhala ja Siili Solutions Oy:n Chief People Officer Taru Salo. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että viestimme muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista ja teemoista sähköpostitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä. 

OK5 Team Coaching -valmennus 

Valjasta potentiaalisi valmentajana OK5-team coachina – tiimicoaching-taidoille on kysyntää työelämässä juuri nyt!  Tammikuussa 2023 alkava ryhmä on nyt täynnä, mutta voit ilmoittaa kiinnostuksestasi päästä mukaan mahdollisille varasijoille ja vuonna 2024 alkavaan ryhmään.

Tutustu valmennukseen ja hae mukaan!

Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä? -webinaaritallenne

Moni kipuilee oman työpaikkansa ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kanssa. Onko siihen vaikuttaminen ainoastaan johtajien ja esihenkilöiden vastuulla vai voiko kuka tahansa vaikuttaa keskusteluilmapiiriin roolista riippumatta?

Järjestimme 12.12.2022 webinaarin Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä? Webinaarin tallenne on nyt tilattavissa joulukuun 2022 loppuun saakka. 

Tilaamalla tallenteet hyväksyt, että viestimme muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista ja teemoista sähköpostitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä. 

Tilaa webinaarin tallenne ohessa!  

Huipputiimin valmentaminen johtajana ja coachina - webinaaritallenne

Miksi tämä on ajankohtaista juuri nyt?  Mitä nämä taidot ovat ja miten niitä voi kehittää? Pidimme 5.9.2022 huipputiimin valmentamisen teemasta webinaarin, jossa tarkastelimme huippuvalmentajan ja huipputiimin kompetensseja. Webinaarin loppupuolella kerroimme lisää OK5-team coach -valmennusohjelmastamme.

Tilaa webinaarin tallenne ohessa!  

OK5 sosiaalisessa mediassa 

Ilmoitamme ajankohtaiset tapahtumat myös sosiaalisessa mediassa, joten seuraa kanaviamme:

LinkedIn   Instagram   Facebook