Ollaan yhteydessä

Ajankohtaista

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin, webinaareihin ja muihin ajankohtaisiin tapahtumiin tällä sivulla 

Onnistumisen ratkaisee vuorovaikutuksen laatu – opi kehittämään sitä

Hae mukaan 2 päivän intensiivivalmennukseen, jossa saat työkalut ja taidot, joilla viet nopeasti tiimisi keskustelut uudelle tasolle.

KATSO LISÄTIEDOT JA HAE MUKAAN
UUTTA!

Uusi tapa vahvistaa yhteyttä työpaikalla: Keskustelupakka Työyhteisö x OK5

Lanseerasimme helmikuussa työyhteisöjä ja tiimejä tukevan Keskustelupakka Työyhteisön. Pelissä jokainen kortti tarjoaa kolme kiehtovaa kysymystä, jotka sytyttävät merkityksellisiä keskusteluja ja rakentavat luottamusta työpaikallasi.

Me uskomme, että yhteys ja sen ulottuvuudet ovat kokemuksellisia. Keskustelupakka Työyhteisö auttaa ymmärtämään ja kokemaan yhteyden syventymisen käytännössä. Peli kannustaa keskusteluihin, jotka muuten jäisivät käymättä.

Tilaa nyt ja syvennä yhteyttä työpaikallasi - yksi kortti kerrallaan! 

Tilaa omasi

OK5:n Kimmo Kääriä Alma Talentin blogissa

13.03.2024

"Hiljainen ir­ti­sa­nou­tu­mi­nen on toivon menettämistä yhteyden korjaamiseen", kirjoittaa Kimmo Kääriä Alma Talentin blogissa.

Lue lisää

OK5. Yhteyden äärellä -uutiskirje. Maaliskuu 2024

Maaliskuun uutiskirje

4.03.2024

Maaliskuun Yhteyden äärellä -uutiskirjeessä asiaa mm. podcastista, kirjasta ja Keskustelupakasta!

Lue lisää

OK5:n Kimmo Kääriä Talouselämässä

16.02.2024

Talouselämässä julkaistiin laaja artikkeli executive coachingista, jossa OK5 Oy:n perustajaosakas Kimmo Kääriä oli haastateltavana.

Lue lisää

Kirja "Yhteys - avain johtamiseen"

23.01.2023

OK5-tiimin kirjoittama ja Alma Talentin julkaisema kirja "Yhteys - avain johtamiseen" tarjoaa psykologin, teologin, ekonomin ja tekniikan tohtorin näkemykset yhteydestä osana työelämää ja johtajuutta.

Lue lisää

Yhteys - avain johtamiseen verkkojulkkarit

12.02.2023

Kirjan Yhteys - avain johtamiseen kirjoittajatiimi järjesti virtuaaliset verkkojulkkarit, joissa käytiin läpi kirjan aiheita ja tehtiin sisällöstä mielenkiintoisia nostoja.

Lue lisää

OK5:n Ira Lange Kauppalehdessä

12.12.2023

Executive Coach ja OK5:n perustajaosakas Ira Lange oli Kauppalehden haastattelussa, jonka aiheina olivat pelot ja johtaminen. Lue juttu Kauppalehden sivuilla.

Lue lisää

Webinaari: Yhteyden johtaminen matriisiorganisaatiossa

8.12.2023

Järjestimme 8.12.2024  webinaarin "Yhteyden johtaminen matriisiorganisaatiossa"Webinaarissa annoimme käytännön vinkkejä yhteyden rakentamiseen monimutkaisessa organisaatiorakenteessa.

Webinaari: Onnistu muutosneuvotteluissa

5.10.2023

Järjestimme 5.10.2023 webinaarin Onnistu muutosneuvotteluissaWebinaarissa käsittelimme yhteyden johtamista muutosneuvotteluiden keskellä.

OK5 Executive Circle

14.09.2023

Johtajille väkevä tuki moniulotteisiin haasteisiin! OK5 Executive Circle tuo yhteen meritoituneita ylimmän johdon valmentajia palvelemaan johtajia ja johtoryhmiä.

Lue lisää

OK5 Kauppalehti Optiossa

23.08.2023

OK5:stä julkaistiin juttu Kauppalehden Optiossa. Haastattelussa tiimin Ilona Rauhala ja Iikka Virkkunen. Lue juttu Kauppalehti Option sivuilla (tilaajille).

Lue lisää

OK5 Team coaching -ohjelma

25.04.2023

OK5TC tiimien coachaamisen ja johtamisen ohjelma akkreditoitiin ensimmäisten joukossa maailmalla

Lue lisää

Tilaa Yhteyden äärellä -uutiskirje

OK5:n kuukausittain ilmestyvä Yhteyden äärellä -uutiskirje pitää sinut kartalla ajankohtaisista kuulumisista, tapahtumista, palveluistamme sekä muusta, mikä liittyy inhimilliseen yhteyteen.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy