Ajankohtaista

OK5 ajankohtaista

Tutustu ja ilmoittaudu tuleviin koulutuksiin, webinaareihin ja muihin ajankohtaisiin tapahtumiin tällä sivulla. 

OK5TC tiimien coachaamisen ja johtamisen ohjelma akkreditoitiin ensimmäisten joukossa maailmalla

20 vuotta sitten Suomeen rantautunut coaching-toimiala on siirtymässä seuraavaan vaiheeseen. Coacheilta vaaditaan nyt ennen kaikkea kykyä valmentaa tiimejä monikanavaisesti. Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että OK5 Oy sai ensimmäisenä Suomessa kansainvälisen International Coaching Federationin (ICF) team coaching -akkreditoinnin valmennusohjelmallemme OK5TC.  

Coachingin kansainvälinen kattojärjestö ICF helpottaa organisaatioiden työtä luotettavien ohjelmien tunnistamisessa akkreditoimalla ohjelmia tarkalla seulalla.  

Uskomme, että vuorovaikutus ja laadukkaan yhteyden luominen on nykytyöelämän minimivaatimus. Monissa organisaatioissa palaa kuitenkin valtavasti resursseja heikkojen kommunikaatiotaitojen aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen. Tähän vastataksemme olemme kehittäneet palveluitamme, jotka hyödyntävät tehokkaita digitaalisia ratkaisuja ja yhä enemmän myös tekoälyä.  

Katso lehdistötiedotteemme! 

Uutta! OK5 podcast: Yhteyden ytimessä

Yhteyden syntyminen ja sen ylläpitäminen on onnistuneiden kohtaamisten keskiössä. Hyppää mukaan tutkimaan yhteyden kiehtovaa teemaa uudessa podcastissamme Yhteyden ytimessä! Lue lisää ja kuuntele podcastin avausjakso.

Maksuton webinaari: Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä?

Maanantaina 12.12.2022, klo 15-15:45

Moni kipuilee oman työpaikkansa ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kanssa. Onko siihen vaikuttaminen ainoastaan johtajien ja esihenkilöiden vastuulla vai voiko kuka tahansa vaikuttaa keskusteluilmapiiriin roolista riippumatta?

Mikäli tunnistat, että olet innostunut ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kehittämisestä, tule kuulemaan ajatuksia siitä, mitä sen eteen voi tehdä riippumatta siitä, missä roolissa olet. Jaamme käytännönläheisiä näkökulmia, kun haluat vaikuttaa. 

Webinaarin puhujat: psykologi ja coach Ilona Rauhala ja Siili Solutions Oy:n Chief People Officer Taru Salo. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että viestimme muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista ja teemoista sähköpostitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä. 

OK5 Team Coaching -valmennus 

Valjasta potentiaalisi valmentajana OK5-team coachina – tiimicoaching-taidoille on kysyntää työelämässä juuri nyt! 

Tutustu valmennukseen ja hae mukaan!

Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä? -webinaaritallenne

Moni kipuilee oman työpaikkansa ilmapiirin ja keskustelukulttuurin kanssa. Onko siihen vaikuttaminen ainoastaan johtajien ja esihenkilöiden vastuulla vai voiko kuka tahansa vaikuttaa keskusteluilmapiiriin roolista riippumatta?

Järjestimme 12.12.2022 webinaarin Työpaikkani keskusteluilmapiiri - mitä voin tehdä? Webinaarin tallenne on nyt tilattavissa joulukuun 2022 loppuun saakka. 

Tilaamalla tallenteet hyväksyt, että viestimme muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista ja teemoista sähköpostitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä. 

Tilaa webinaarin tallenne ohessa!  

Huipputiimin valmentaminen johtajana ja coachina - webinaaritallenne

Miksi tämä on ajankohtaista juuri nyt?  Mitä nämä taidot ovat ja miten niitä voi kehittää? Pidimme 5.9.2022 huipputiimin valmentamisen teemasta webinaarin, jossa tarkastelimme huippuvalmentajan ja huipputiimin kompetensseja. Webinaarin loppupuolella kerroimme lisää OK5-team coach -valmennusohjelmastamme.

Tilaa webinaarin tallenne ohessa!  

OK5 sosiaalisessa mediassa 

Ilmoitamme ajankohtaiset tapahtumat myös sosiaalisessa mediassa, joten seuraa kanaviamme:

LinkedIn   Instagram   Facebook 

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2023 OK5 Oy