Ollaan yhteydessä

Diili-voittajan opit yhteydestä ja tiimityöstä / Podcast-vieraana Aki Keskitalo

kokemus läsnäolo podcast yhteys Jun 22, 2023
Diili-voittaja Aki Keskitalo podcast-vieraana (keskellä), vasemmalla psykologi Ilona Rauhala ja oikealla Kimmo Kääriä - Yhteyden Ytimessä podcast

Hospitality-alalta saa paljon arvokkaita oppeja ihmisten kohtaamiseen, suhteiden ja positiivisten kokemusten rakentamiseen. Kutsuimme podcast-vieraaksemme kokeneen hospitality-alan johtajan, Diili-ohjelman 2023 voittaja Aki Keskitalon, joka aloittaa voiton myötä Diilin juontajan Linnonmaan yritysten operatiivisena johtajana. Diiliä katsoessa huomasi Akin olevan myötätuntoinen tiimipelaaja, jonka kanssa moni halusi tehdä töitä. Keskustelemme podcastissa alan oppien lisäksi siitä, miten Aki rakentaa suhteitaan ja mistä erityinen huomaavaisuus ja yhteyden rakentamisen taidot kumpuavat. 

Aito läsnäolo jokaisessa tilanteessa

Hyvän kokemuksen luomisen merkitys on tärkeää aina kun toimitaan ihmisten kanssa, erityisesti asiakaspalvelua tekevillä aloilla. Kokemukset syntyvät kokonaisuuden ymmärtämisestä, sekä pienten yksityiskohtien hahmottamisesta ja huomioimisesta 

Hyvien kokemusten, vahvojen suhteiden ja yhteyden rakentaminen lähtee läsnäolosta. Aki kiittää podcastissa yrittäjäisältään saamaa esimerkkiä ja mallia ihmisten kohtaamiseen. Hän oli pitkien päivien jälkeenkin läsnäoleva ja myötätuntoinen. Vaikeallakin hetkellä kannattaa keskittyä onnistumisen huomaamiseen ja siihen, että miten edetä yhdessä. 

Kuuntele miten luodaan mieleenpainuvia kokemuksia ja elämyksiä ohessa, Spotifyssa tai iTunesissa ja inspiroidu seuraavaan kohtaamiseen! 

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy