Ollaan yhteydessä

Tuottavuus syntyy yhteydestä / podcast-vieraana Marika Schaupp

podcast tuottavuus työelämä yhteys Sep 26, 2023
Yhteyden Ytimessä -podcastin vieras Marika Schaupp (oikealla) ja podcastin juontaja, valmentaja Kimmo Kääriä kuvassa podcastin nauhoituksen jälkeen.

Miksi innovaatiot vaativat yhteyttä? Miten voisimme kehittää tapaamme mitata tuottavuutta? Miksi hyvät arvot eivät yksinään riitä?

Kimmon vieraana näistä aiheista keskustelemassa on Futuricen Senior Strategy & Culture Consultant Marika Schaupp. Hän on kokenut työelämätutkija, jolla on laaja-alainen ymmärrys tuottavuuden ja yhteyden kehittämisestä eri aloilla. 

Yhteiskuntamme on kehittynyt individualistiseksi, mutta moderni työelämä vaatii yhä enemmän yhteistyötä. Harva on yksin tuottava - innovaatiot ja lisäarvo syntyvät yhteydestä. Marika kuvaa jaksossa, kuinka teollistuminen on vaikuttanut tapaamme mitata työn tuottavuutta - ja kertoo, miksi se on vanhentunut. 

Yhteinen linssi

Marika toteaa, että on helppoa valita hyviä arvoja, mutta usein työelämässä arvomme ovat ristiriidassa keskenään. Tämän takia hän puhuu yhteisestä “linssistä” - periaatteista, tavasta nähdä maailmaa, joka auttaa ratkaisemaan ristiriitoja ja navigoimaan haastavissa tilanteissa. Hänen kokemuksensa mukaan yhteisen linssin löytäminen on keskeistä tavoitteiden saavuttamisessa.

Entä mitä on Marikalle kokemus rikkinäisestä yhteydestä? Mitä kuorolaulaminen on opettanut hänelle yhteyden voimasta?
Kuuntele ajatuksia herättävä jakso tuottavuuden ja yhteyden suhteesta, Spotifyssa tai itunesissa!

 

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy