Ollaan yhteydessä

Avoimuudella ja yhteydellä tuloksia / Katri Viippola, Suomalaisen työn liitto

avoimuus johtaminen kehitys toimistusjohtaja yhteys Jan 10, 2024

Miltä suomalainen työelämä näyttää sen näköalapaikalta katsottuna? Miten työelämää ja johtamista voisi kehittää? Millä keinoilla yhteyttä voi luoda heti?

Uudessa jaksossa Ilonan ja Kimmon vieraana keskustelemassa on Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Katri Viippola. Katri on tehnyt huikean monipuolisen uran media- sekä finanssialalla ennen siirtymistä nykyiseen tehtäväänsä. Viippola haluaa tuottaa positiivista puhetta suomalaisesta työstä sekä luoda uusia rohkaisevia ja energisoivia näkökulmia työelämästä ajatteluun. Kaikenlaisella Suomea rakentavalla työllä on arvo, kuuluu Suomalaisen työn liiton periaate. 

Kiinnostus ihmisiin on Katrille kaiken toiminnan ytimessä. Brändiin, teknologiaan tai rahaan liittyvät resurssit eivät  korvaa ihmisten ja yhteisöjen arvoa. Ihmisissä on valtava potentiaali, ja siihen Viippola suhtautuu innostuneesti.  

Tavallisuus supervoimana

Katri puhuu jaksossa tavallisesta taustastaan työläisperheen lapsena. Hän kokee  taustansa voimavaraksi. Hän ei ole elämässään kokenut painetta miellyttää tai tehdä valintoja muiden toiveita ajatellen. Odotuksista vapaat lähtökohdat ovat antaneet Katrille vapauden ja rohkeuden kokeilla monipuolisesti erilaisia asioita. Katrille elämä on suuri seikkailu!

Mikä on Katrin käyttämä perhosmetodi muutosten edistämisessä? Entä miten huono yhteyden kokemus töissä osoittautuikin lahjaksi?

Kuuntele innostava keskustelu työelämän kehittämisestä, Spotifyssa tai Itunesissa!

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy