Ollaan yhteydessä

Mitä kirjaprojekti opetti yhteydestä?

johtaminen luovuus vuorovaikutus yhteys Dec 29, 2023

Tammikuussa 2023 julkaistaan uusi kirjamme ”Yhteys – avain johtamiseen”! Uudessa podcast-jaksossa Ilona, Ira, Kimmo ja Iikka avaavat kirjaprojektin oppeja ja oivalluksia. Mitä kirjan kirjoittaminen opetti yhteydestä, luovasta prosessista, toisista ja itsestä?

Kirja yhdistää psykologin, teologin, ekonomin ja tekniikan tohtorin näkemykset yhteydestä osana johtajuutta. Haasteena olikin, miten eri lähestymistavat ja tulokulmat laajaan aiheeseen saadaan sovitettua. Lopulta haaste osoittautui onneksi. Perspektiivin laajentaminen toi aiheen käsittelyyn syvyyttä, jota olisi ollut vaikea saavuttaa ilman moniammatillista tiimiä .

Kirjan kirjoittaminen opetti paljon yhteyden rakentamisesta konkreettisesti. Yhteys ei synny itsestään, vaan vaatii aktiivista panostusta ja vaivannäköä. Sopimuksista kiinni pitäminen, yhteinen tilannekuva ja aito kohtaaminen ovat avainasemassa hyvän yhteyden luomisessa. Yhteys on dynaamista. Se elää ja muotoutuu vuorovaikutuksessa. 

Tämä kirjaprojekti ei ollut pelkästään kirjoittamista, vaan matka itsetutkiskelun, yhteistyön ja yhteyden ymmärtämisen syvyyksiin!

Kuuntele jakso Spotifyssa ja Itunesissa. Voit myös ennakkotilata kirjan täältä!

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy