Ollaan yhteydessä

Yhteyden rakentaminen on taitoa / podcast-vieraana Tj. Raija Tapio

johtaminen vuorovaikutus yhteys Sep 12, 2023
Yhteyden ytimessä -podcastin nauhoitustilanteen jälkeen otettu kuva, jossa juontajat ja vieras: vasemmalla Ilona Rauhala, keskellä vieras Raija Tapio ja oikealla Kimmo Kääriä

Miten rakentaa luottamusta ja yhteisöllisyyttä yrityksessä, joka koostuu monen eri alan osaajasta? Kuinka saada ihmiset innostumaan ja työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen? Mitä yhteyden rakentaminen on perheyhtiössä? 

Kimmon ja Ilonan vieraana näistä teemoista keskustelemassa on Lääkärikeskus Aava Oy:n ja Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy:n toimitusjohtaja Raija Tapio. Raijan matka Aavalla on innostava tarina yhteisöllisyydestä ja henkilökohtaisesta kasvusta. Urallaan Aavassa hän on  kulkenut laboratoriohoitajasta toimistusjohtajaksi. Raijalla on vahva kyky synnyttää luottamusta ja johtaa yhteyttä. 

Raijalla on taito saada muut innostumaan yhteisistä tavoitteista. Hän korostaa yhdessä kehittymistä ja epäonnistumisista oppimista. Raija kuvaa podcastissa, miten tavoitteet saadaan kirkastettua kaikille ja miksi yhdessä onnistumisen kokemus on tärkeää niiden saavuttamisessa. 

Kaiken ytimessä luottamus

Raija avaa podcastissa johtamisfilosofiaansa, jonka keskiössä on luottamus ja ihmiset. Hän korostaa psykologista turvallisuutta, joka edistää avointa vuorovaikutusta, uskallusta kyseenalaistaa sekä rohkeutta tehdä virheitä unohtamatta kuitenkaan vaativuutta. Raijan tapa johtaa on hieno esimerkki siitä, kuinka tasapainotella näiden kahden asian välillä.

Mikä on Raijan työuran mieleenpainuvin kokemus yhteydestä? Entä mikä on johtanut kokemukseen rikkinäisestä yhteydestä? Kuuntele Raijan inspiroiva tarina ja opit luottamuksen ja yhteyden kehittämiseen työelämässä, Spotifyssa tai iTunesissa!

Kiinnostuitko teemasta ja palveluistamme? Sovitaan tapaaminen! 

OK5-palvelut keskittyvät yhteyden ja keskustelukulttuurin kehittämiseen organisaatioissa ja yhteisöissä. Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

OK5 Oy 3321275-5
Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
[email protected]

Laskutustiedot

© 2024 OK5 Oy